Fiecare dintre Noi are acasă un obiect décoratif Rămas amintire de la bunici, străbunici sau părinți. Poate fi un șervet de masă, un mileu croșetat, un Macrame, un covor sau o dantelă Veche. Deși ne sunt Dragi, rareori le folosim sau le expunem prin casă. Alegi produsul pe care vrei să-l personalizăm, fie El lenjerie de Pat, față de pernă, față de masă, sau orice altceva. O multitudine de decoratiuni crosetate pentru Casa, DIN vremuri de demult ne trezesc Mereu admiratia. Destul de putine informatii despre Arta dantelariei au ajuns pana la Noi. La origini sunt dantelele realizate cu Acul si suveica, pe care si le Puteau permite doar aristocratie si clerul. Dantela crosetata un aparut… Cu aspect foarte Vesel si colorat, aceasta jacheta crosetata bebe, este realizata dintr-un FIR complet Natural DIN Bumbac 100%. In crochetmodèles specializate pentru copii, gasesti hainute Care respecta de obicei cateva dintre nevoile noastre, INSA rar gasesti ceva care sa le indeplineasca pe toate. Manuel de la o hainuta lucrata,… AM creat deja o colecție ilustrativă cu lenjerii de Pat, cuverturi, Perne décoratif, naproane și fêté de masă, toate Lucrate manuel, care au Elemente décoratif DIN Lada Bunicii.

Dacă aveți acasă dantele și cusături și vă doriți un produs UNICAT, iată ce trebuie să faceți: de la idee şi pana la produsul finit, este cale Lungă: mult de Muncă şi mai ales de croşetat. Astfel că, pentru realizarea pieselor de mobilier, Silvia Junjan decupează şabloane DIN carton, după Care stă Ore întregi şi croşetează. După ce capătă o formă, piesele croşetate se DAU cu o răşină, se Pun la uscat. Ulterior se mai ung cu un Strat de răşină, iar aceasta întăreşte structura. Timpul îndelungat şi răbdarea nu sunt o problemă pentru sătmăreancă, deoarece face totul cu plăcere, iar satisfacţia produsului finit este PE măsura Muncii. A început să cumpere materialele cu banii pe care i-a obţinut după ce a muncit mai mulţi Ani în străinătate, însă nu i-a fost uşor. A învăţat totul singură, motivată doar de dorinţă de a realiza ceva Care să îi Poarte amprenta. Acum, după ce stăpâneşte bine TEHNICA, se încumetă să realizeze orice obiect de mobilier. Foloseşte chiar şi de obiectele pe care nu le mai foloseşte în gospodărie ca să DEA formă unor Piese INEDITE.

Zeci de sătmăreni au pedalat pentru reabilitarea infrastruct… Descrii țesătura pe care vrei să o personalizăm. Cine s-ar fi gândit că acest obicei considerat de mulţi demodat şi aceste decoraţiuni desuete se pot transforma în obiecte de mobilier nu doar la Mare căutare, ci şi extrem de valoroase.